Hur man köper begagnade maskiner med Exapro

Hitta din nästa maskin

Varför köpa på Exapro

Som över 500 000 proffs, hitta rätt maskin begagnad på Exapros industriella marknadsplats

best price

Hitta din nästa maskin till ett rimligt marknadspris

search

Sök enkelt genom kategorierna eller sökmotorn

compliance

Efterlevnad av säljare för ett säkert köp

support

Njut av personlig assistans från en dedikerad agent

visit

Organisera ett fysiskt eller virtuellt besök och avsluta köpet

Om Exapro

Exapro är en onlinemarknadsplats där du kan hitta ett brett utbud av begagnade industrimaskiner, från metallbearbetnings- och träbearbetningsutrustning till förpacknings- och tryckmaskiner. Vår plattform är utformad för att koppla dig till säljare från hela världen, vilket ger dig tillgång till ett globalt nätverk av maskinleverantörer.

På Exapro förstår vi att att köpa maskiner kan vara en komplex och tidskrävande process, varför vi strävar efter att göra det så enkelt och okomplicerat som möjligt. Vår plattform erbjuder ett användarvänligt gränssnitt, kraftfulla sökverktyg och ett stort urval av maskinlistor, så att du snabbt kan hitta rätt utrustning för dina specifika behov.

När du bläddrar i våra listor hittar du detaljerade beskrivningar, specifikationer och foton av varje maskin, vilket ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Du kan också kontakta säljare direkt via plattformen för att ställa frågor, begära ytterligare information och förhandla om priser.

Oavsett om du är en småföretagare som letar efter en enskild maskin eller ett stort industriföretag i behov av flera delar av utrustning, har Exapro allt du behöver för att hitta rätt maskiner till rätt pris. Så varför vänta? Börja bläddra i våra listor idag och hitta den perfekta maskinen för ditt företag!

Bara för att vi säljer maskiner betyder det inte att vi är maskiner!

Hur man köper en maskin

Bläddra på webbplatsen - Gå till Exapro-webbplatsen och bläddra bland kategorierna för att hitta de maskiner du behöver.

1

Filtrera resultaten - Använd filtren för att förfina din sökning och hitta maskiner som uppfyller dina specifika krav.

2

Kontrollera maskinlistan - Klicka på maskinen du är intresserad av för att se alla detaljer, inklusive beskrivning, specifikationer och foton.

3

Kontakta säljaren - Om du är intresserad av en maskin, klicka på knappen "Kontakta säljaren" för att komma i kontakt med Exapro Agent som ansvarar för rubriken annons. Du kan ställa frågor, begära ytterligare information och förhandla om priset.

4

Lägg ett bud - När du har kommit överens om pris och övriga villkor genom din Exapro Agent ställs du i kontakt med ägaren.

5

Planera ett besök - alltid bäst att se maskinen innan du bekräftar ett köp. Organisera ett fysiskt eller virtuellt besök.

6

Ordna betalning och leverans - När alla faktureringsdetaljer är överenskomna kan du ordna logistiken med säljaren.

7

Ta emot och inspektera maskinen – När maskinen väl är levererad, inspektera den noggrant för att säkerställa att den uppfyller dina förväntningar under ditt besök på plats. Om det finns några problem, kontakta säljaren och Exapro för att lösa dem.

8

Några tips för att köpa begagnade maskiner med Exapro

För att hitta den bästa maskinen för dina produktionsbehov, använd alla tillgängliga verktyg.

Använd sökfältet

Detta är snabbt, effektivt och smart. Skriv bara ett märke, modell eller typ av maskin. Vår interna sökmotor kommer att viska dig några förslag omgrupperade efter kategori, tillverkare eller modell.

search

Bläddra bland maskiner genom kategorier

Alternativt kan du ta dig igenom kategorier av maskiner som hoppar från primär till underkategori. Kontrollera alltid om du är i den mest relevanta underkategorin för ditt behov (t.ex. Bearbetningscenter 5-axligt).

category

Använd våra sökfunktioner för maskiner

Vi har utvecklat sofistikerade och kraftfulla filtreringsverktyg som hjälper dig att snabbt hitta den maskin du har letat efter. Du kan filtrera maskiner efter:
- tillverkare
- plats (kontinent eller land)
- tillverkningsår
- tekniska specifikationer

filters

Välj språk, valuta och mätsystem

Exapro är översatt till många språk. Välj den version som passar dig bäst. Alla maskinerbjudanden översätts även om vissa är genom ett automatiserat system.

Du har också valet mellan många valutor. Säljare kommer alltid att hänvisa till sin valuta för försäljningen men du får en uppdaterad uppfattning om priset på egen hand.

Växla mellan metriska och kejserliga mått som du vill.

language

Kolla våra bästa erbjudanden i avsnittet Heta erbjudanden eller följ de senast tillagda maskinerna i avsnittet Nya erbjudanden

Letar du efter de mest konkurrenskraftiga priserna? Alltid redo för ett bra köptillfälle? Kolla avsnittet Heta erbjudanden där vi endast omgrupperar maskiner till priser under marknadspriser.

Och om du övervakar nya inkommande erbjudanden kan du alltid besöka menyn Nya erbjudanden.

hot deal

Kolla in vår auktionskalender

Vi listar även auktioner från alla större industriauktioner där du kan hoppa till deras budgivningssystem.

auctions

Använd beställningslistan för att organisera resultaten av klassificerade maskinannonser

Du kan ordna om listor med resultat enligt din prioritet:
- Relevans
- Tillverkare
- Produktår
- Pris
- Tillagt datum

ordering

Skapa ett Exapro-konto

Att skapa ett konto är gratis och ger dig tillgång till förbättrade tjänster. Från ditt kundkonto kan du:
- ställ in din valuta, språk och mätsystem
- hantera dina nyhetsbrev
- kontakta din Exapro-agent
- fråga om maskiner utan att behöva fylla i dina kontaktuppgifter
- be om en efterlevnadskontroll för en effektivare förmedling med säljaren
- lägg till en maskin som du kanske måste sälja i framtiden.

Kom ihåg att när du skapar ditt konto, fyll i så mycket information som möjligt i din profil. Detta kommer att hjälpa oss att förbättra din upplevelse med Exapro och öka det förtroende som säljaren kommer att ha för din förfrågan.

account

Ställ frågor till säljare

Välj noga vilka maskiner du kan vara intresserad av och ställ dina frågor. Du kommer att få ett omedelbart svar från vårt team och bör få ett mer exakt svar från säljarna så snart som möjligt.

För att ge dig all information du behöver för ett snabbt beslut, ställ alla dina tekniska och försäljningsfrågor i din förfrågan. Vi kommer då att kunna ge dig svaren redan från början.

ask

Oroa dig inte för säljarens trovärdighet

På Exapro sätter vi dig endast i kontakt med säljare för vilka vi har gått igenom en efterlevnadskontroll. Detta säkrar dig från bedrägerier och opålitliga säljare. Du får också besöka maskinen för att se till att allt är bra ur teknisk synvinkel. Det finns trots allt använt och begagnat.

verified

Ordna alltid ett besök, vare sig det är virtuellt eller fysiskt

När allt är bekräftat och inställt sätter din Exapro-agent dig i kontakt med maskinens ägare. Du bör planera ett besök. Med applikationer som Whatsapp eller Google Meet kan du organisera ett fjärrbesök. Det bästa är naturligtvis att planera en resa på plats så att du kan ta dig tid att kontrollera maskinen i detalj och få en bättre uppfattning om nödvändig logistik.

På Exapro rekommenderar vi alltid att dubbelkolla en maskin innan du bekräftar ett köp.

visit

Se till att få en exakt uppfattning om vad som ingår i maskinen

Du är i direkt kontakt med säljaren. Se alltid till att du har en tydlig uppfattning om vad som ingår i maskinen, vilken hjälp du kan förvänta dig av säljaren och hur du organiserar din överenskomna del av logistiken (demontering, packning, lastning, frakt, lossning, uppackning, montering och start).

Du bör också ställa alla ekonomiska och möjliga garantiaspekter direkt med säljaren.

responsive

Kundrekommendationer: recensioner och feedback från våra användare

Vårt team är redo att hjälpa dig att skaffa rätt maskin

Dina förfrågningar kommer att tas om hand av en av våra 22 teammedlemmar. Vi talar inte mindre än 12 språk och har över 20 års erfarenhet av handel med maskiner.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jan

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO