Katzama Automatic tempering machine 20 kg Maskin för tillverkning av choklad Het affär

9 000 €

Lägg ett motbud
Tillverkare Katzama
Modell Automatic tempering machine 20 kg
År 2022
Plats Spanien ES
Kategori Chokladmaskiner
Serienummer P250111027
Språk

Specifikationer

-------------------
Arbetade timmar
Timmar under ström
Stat excellent
Enligt lokala normer ---------
Status i produktion

Beskrivning

KADZAMA professionella automatiska tempereringsmaskiner med tankvolym som rymmer upp till 20 kg choklad. Samma funktionalitet och design:

Tillförlitligt analogt styrsystem;
Hög hastighet för upplösning av choklad;
Chokladflödeskontroll via praktisk volymetrisk dispenser med pedal;
Inbyggt kylsystem;
Kompakt;
Vibrerande bord med låg spänning ingår.
Maskinen är konstruerad så att chokladen alltid befinner sig i ett förkristalliserat (tempererat) tillstånd och cirkulerar i en slinga. Chokladtemperaturen i tanken är 45ºC. Kylningen sker vid en specifik punkt i flödet inuti maskinen, vilket skapar en grogrund för tempereringen. När chokladen lämnar maskinen är den 31ºC. Överkristallisering kan inte ske under sådana förhållanden och chokladens stabilitet bibehålls.

En viktig egenskap hos våra ATM-maskiner är metallskruven, som till skillnad från plastskruvar är säkrare för chokladtillverkning och inte ger några extra smaker eller dofter. Du behöver inte ta bort skruven när du rengör maskinen för att byta till en annan typ av choklad (t.ex. från mörk till vit).

Observera att denna beskrivning kan ha översatts automatiskt. Kontakta oss för mer information. Informationen i denna klassificerade annons är endast vägledande. Exapro rekommenderar att kontrollera detaljerna med säljaren innan ett köp


Klienttyp Användare - SME
Aktiv sedan 2025
Erbjudanden online 1
Sista aktiviteten 11 januari 2025

Beskrivning

KADZAMA professionella automatiska tempereringsmaskiner med tankvolym som rymmer upp till 20 kg choklad. Samma funktionalitet och design:

Tillförlitligt analogt styrsystem;
Hög hastighet för upplösning av choklad;
Chokladflödeskontroll via praktisk volymetrisk dispenser med pedal;
Inbyggt kylsystem;
Kompakt;
Vibrerande bord med låg spänning ingår.
Maskinen är konstruerad så att chokladen alltid befinner sig i ett förkristalliserat (tempererat) tillstånd och cirkulerar i en slinga. Chokladtemperaturen i tanken är 45ºC. Kylningen sker vid en specifik punkt i flödet inuti maskinen, vilket skapar en grogrund för tempereringen. När chokladen lämnar maskinen är den 31ºC. Överkristallisering kan inte ske under sådana förhållanden och chokladens stabilitet bibehålls.

En viktig egenskap hos våra ATM-maskiner är metallskruven, som till skillnad från plastskruvar är säkrare för chokladtillverkning och inte ger några extra smaker eller dofter. Du behöver inte ta bort skruven när du rengör maskinen för att byta till en annan typ av choklad (t.ex. från mörk till vit).

Observera att denna beskrivning kan ha översatts automatiskt. Kontakta oss för mer information. Informationen i denna klassificerade annons är endast vägledande. Exapro rekommenderar att kontrollera detaljerna med säljaren innan ett köp


Specifikationer

-------------------
Arbetade timmar
Timmar under ström
Stat excellent
Enligt lokala normer ---------
Status i produktion

Om denna säljare

Klienttyp Användare - SME
Aktiv sedan 2025
Erbjudanden online 1
Sista aktiviteten 11 januari 2025

Här är ett urval av liknande maskiner

Katzama Automatic tempering machine 20 kg Maskin för tillverkning av choklad