Visar 1 - 20 av 41
År: 2007
Kapacitet | 300 u/h |
---|---|
Degen vikt max. | 1000 g |
Degen vikt min. | 30 g |
---|
År: 2018
Brödproduktionslinje som baguetter, flöjter, frallor, med degbitsvila och gunga. Sätt in på 800x600 nätÅr: 2000
Rondo Laminazione konditorivaror Rostfritt, total längd 7000 mm, denna linje består av en inmatningssektion – satellithuvud med flera rullar, tvärstift och sedan kalibrator som gör smördeg från block/ämnen till slutlig bredd på 600 mm och 2-3 mm tjocklek, levereras komplett med elektriska ritningar och manualer.År: 2010
Modulär linje som låter dig göra alla typer av bröd med automatiska lösningar skräddarsydda för små och medelstora laboratorier. Möjliga format: Logi 1:a vägen Demi baguette 2 sätt 3-vägs varmkorv 4-vägs fransk sko Demi fransk 5-vägs 6-vägs mini varmkorv Mignon 7 sättÅr: 2014
Kapacitet | 2500 u/h |
---|---|
Degen vikt max. | 1000 g |
Degen vikt min. | 200 g |
---|
År: 2005
År: 2023
Multifunktionell PASTRY LINE BPL 280 är designad för att utan ansträngning producera stora volymer av olika bröd och bakverk, fyllda eller inte från jäst eller smördegsdeg och etc. Linjens mångsidighet möjliggör produktion av ett brett utbud av produkter utan betydande förändringar i linjens modulära sammansättning. Till exempel: bullar, cheesecakes, hamburgerbullar, smördeg, korvbullar, fyllda frallor, franskbröd, munkar, croissanter, fyllda croissanter, minirullar …År: 2019
Komplett brödproduktionslinje Rostfritt stål IDETC För en ny början och ett bra företag år 2019