König Bun production line

År: 2012

Kapacitet 5100 u/h
Degen vikt max. 85 g
Degen vikt min. 35 g

König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

År: 2003

Kapacitet 15600 u/h
Degen vikt max. 70 g
Degen vikt min. 50 g

König Rex Classic T5 S / ECO 4000

År: 2012

Kapacitet 5100 u/h
Degen vikt max. 85 g
Degen vikt min. 35 g


MECATHERM BLOC RT 2

År: 2011

Kapacitet 2500 u/h
Degen vikt max. 400 g
Degen vikt min. 100 g





Mecatherm Tradivider

År: 2016

Kapacitet 2500 u/h
Degen vikt max. 400 g

KEMPER Quadro Line Komplett brödproduktionslinje

År: 2000

Kapacitet 8000 u/h
Degen vikt max. 150 g
Degen vikt min. 40 g

VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

År: 2014

Kapacitet 2500 u/h
Degen vikt max. 1000 g
Degen vikt min. 200 g

POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL. Komplett brödproduktionslinje

År: 2010

Modulär linje som låter dig göra alla typer av bröd med automatiska lösningar skräddarsydda för små och medelstora laboratorier. Möjliga format: Logi 1:a vägen Demi baguette 2 sätt 3-vägs varmkorv 4-vägs fransk sko Demi fransk 5-vägs 6-vägs mini varmkorv Mignon 7 sätt

Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi brödproduktionslinje

År: 2007

Kapacitet 28000 u/h
Degen vikt max. 550 g
Degen vikt min. 40 g

WP Kemper, WP-Haton Crustica line Komplett brödproduktionslinje

År: 2009

Kapacitet 1500 u/h
Degen vikt max. 1200 g
Degen vikt min. 100 g

Rondo Laminazione

År: 2000

Rondo Laminazione konditorivaror Rostfritt, total längd 7000 mm, denna linje består av en inmatningssektion – satellithuvud med flera rullar, tvärstift och sedan kalibrator som gör smördeg från block/ämnen till slutlig bredd på 600 mm och 2-3 mm tjocklek, levereras komplett med elektriska ritningar och manualer.

KÖNIG REX Classic T5 S / ECO 4000 Komplett brödproduktionslinje

År: 2012

Kapacitet 4500 u/h
Degen vikt max. 85 g
Degen vikt min. 35 g

WP Haton Bread Line Komplett brödproduktionslinje

År: 2011

Kapacitet 1600 u/h
Degen vikt max. 1200 g
Degen vikt min. 100 g

WP Haton Bread Line Komplett brödproduktionslinje

År: 2008

Kapacitet 3600 u/h
Degen vikt max. 2800 g
Degen vikt min. 300 g

WP Haton Crustica line Komplett brödproduktionslinje

År: 2009

Kapacitet 1500 u/h
Degen vikt max. 2000 g
Degen vikt min. 200 g