Ciabatta-linje från märket VIÑAS

År: 2007

Kapacitet 300 u/h
Degen vikt max. 1000 g
Degen vikt min. 30 g

PABIALPA 8820718

År: 2018

Brödproduktionslinje som baguetter, flöjter, frallor, med degbitsvila och gunga. Sätt in på 800x600 nät

MECATHERM BLOC RT 2

År: 2011

Kapacitet 2500 u/h
Degen vikt max. 400 g
Degen vikt min. 100 g


König Industrie Rex

År: 2002

12000 u/h
180 g
85 g



Rondo Laminazione Het affär

År: 2000

Rondo Laminazione konditorivaror Rostfritt, total längd 7000 mm, denna linje består av en inmatningssektion – satellithuvud med flera rullar, tvärstift och sedan kalibrator som gör smördeg från block/ämnen till slutlig bredd på 600 mm och 2-3 mm tjocklek, levereras komplett med elektriska ritningar och manualer.


POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL. Komplett brödproduktionslinje

År: 2010

Modulär linje som låter dig göra alla typer av bröd med automatiska lösningar skräddarsydda för små och medelstora laboratorier. Möjliga format: Logi 1:a vägen Demi baguette 2 sätt 3-vägs varmkorv 4-vägs fransk sko Demi fransk 5-vägs 6-vägs mini varmkorv Mignon 7 sätt

VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider Het affär

År: 2014

Kapacitet 2500 u/h
Degen vikt max. 1000 g
Degen vikt min. 200 g



SoloBkaer BPL280

År: 2023

Multifunktionell PASTRY LINE BPL 280 är designad för att utan ansträngning producera stora volymer av olika bröd och bakverk, fyllda eller inte från jäst eller smördegsdeg och etc. Linjens mångsidighet möjliggör produktion av ett brett utbud av produkter utan betydande förändringar i linjens modulära sammansättning. Till exempel: bullar, cheesecakes, hamburgerbullar, smördeg, korvbullar, fyllda frallor, franskbröd, munkar, croissanter, fyllda croissanter, minirullar …

Konig Buns and Rolls

År: 2003

15000 u/h
140 g
30 g

Konig KGV Combi 2000 line

År: 2003

15000 u/h
140 g
30 g

Acero inoxidable IDETC

År: 2019

Komplett brödproduktionslinje Rostfritt stål IDETC För en ny början och ett bra företag år 2019

KONIG Classic Rex

År: 2007

5000 u/h
120 g
40 g