Exapro erbjuder vi ett omfattande sortiment av begagnade kompletta pasta- och pizzaproduktionslinjer som är nödvändiga för storskalig livsmedelsbearbetning. Dessa produktionslinjer är utformade för att hantera alla steg i pasta- och pizzatillverkningen, från blandning och knådning av deg till tillagning, bakning och förpackning av de färdiga produkterna. Våra produktionslinjer för pasta och pizza varierar i pris från 40.000 euro för grundläggande installationer till 400.000 euro för avancerade system med hög kapacitet från ledande varumärken som Pavan, Fava, Bühler och Rondo. Varje produktionslinje har unika specifikationer som produktionskapacitet, automatiseringsnivå, typer av pasta eller pizza som produceras och integrationsmöjligheter, vilket säkerställer att de uppfyller dina specifika produktionskrav.

När du väljer en komplett produktionslinje för pasta eller pizza bör du ta hänsyn till viktiga faktorer som de olika produkter du planerar att producera, den nödvändiga produktionsvolymen, önskad automatiseringsnivå samt enkel drift och underhåll. Dessa element är avgörande för att uppnå högkvalitativa, konsekventa produkter, optimera produktionseffektiviteten och minimera arbetskraftskostnaderna. Att investera i våra begagnade produktionslinjer för pasta och pizza ger inte bara tillgång till premiumutrustning till betydligt lägre priser utan stöder också hållbara metoder genom att förlänga livscykeln för hållbara maskiner. Lita på Exapros engagemang för utmärkt kundservice och hitta den perfekta produktionslinjen för att lyfta din livsmedelsbearbetning.

Utforska Exapro’s listor idag för att upptäcka pålitliga kompletta produktionslinjer för pasta och pizza som levererar exceptionell prestanda och värde för dina livsmedelsbearbetningsbehov.

Pastaskärare, Lasagne-linje Tecna 400 mm

År: 2000

Kapacitet 400 u/h
Bälte bredd 400 mm

PAVAN AGNELLI RRS540

År: 1995

Kapacitet 500 u/h
Bälte bredd 540 mm

China, Guangdong JGB Komplett pasta- eller pizzaproduktionslinje Het affär

År: 2023

Dumplingstyper: Imitation av handgjorda spetsdumplings. Knödeln som produceras av denna maskin kan ångas, stekas och kokas. Det är perfekt för en mängd olika kulinariska miljöer, från kaféer och restauranger till cateringföretag. Maskinen har ett användarvänligt gränssnitt. Dess intuitiva design säkerställer att även personal med minimal utbildning (1 person) kan använda den effektivt. Påfyllningssystemet har en verktygsfri design som kan tas …

Dumpling-linje Zasada LDP-200

År: 2019

begagnad dumplingslinje från Zasada till salu. Satsen består av en transportör, kokgryta och kylning.

Pastaskärare 610 mm Arcobaleno

År: 1998

Pastaskärare Arcobaleno Pastaskärare 610 mm , redo för arbete.

Pastaskärare Agnelli 540 mm

År: 2000

Pastaskärare Pastaskärare Agnelli 540 mm. Agnelli 540 mm Årsmodell: 2000

La Parmigiana ITALY SG 30 PIF Komplett pasta- eller pizzaproduktionslinje

År: 2022

100 % fullt fungerande SG 30 turné möjlig video tillgänglig

Pastaskärare Pavan S400

År: 1998

Pastaskärare Pastaskärare Pavan S400 , redo för arbete Pavan S400

La Parmigiana ITALY SG 30 INV Komplett pasta- eller pizzaproduktionslinje

År: 2016

100 % fullt fungerande maskin för tillverkning av olika typer och former av pasta ... La Parmigiana effekt 30 kg netto/h video tillgänglig besiktning möjlig

Pizza produktionslinje

År:

Pizzalinje bestående av följande - Blå bandtransportör 500 mm L x 400 mm B Geotec Moulder, modell G10 4CU rostfritt stål Mjöl Duster Mac-Pan Sheeter-bälte 470mm x 2800mm, dubbelrulle Blå bandtransportör 400mm x 1300mm med ytterligare 180 bandrotationstransportör 500mm x 400mm Lutande transportör, blått band, 400 mm B x 1300 mm L Mac-Pan Sheeter-bälte 470 mm b x 2800 mm …

Cocozza PASTIFICIO – Linea Completa Del Fresco Komplett pasta- eller pizzaproduktionslinje

År:

Jag säljer i bulk för stängning av verksamheten - Knådningsmaskin (25/30 kg) - Orecchiettatrice (Orecchiette E Cavatelli) (40 Kg/timme) - Band Typiska produkter (i kombination med Orecchiettatrice) (Fusillo Calabro, Fusilli Corti, Cicatelli, Foglie D'ulivo, Strascinate, Fusilli Avellinesi, Trofie) (80 kg/timme) - Pastöriseringsanläggning (100 kg/timme) - Transportband (förbinder pastöriseringsenheten med Trabatto) - Trabatto (200 kg/timme) - Klockförpackningsmaskin (arbetar med inert gas) …

PAVAN 500 kg/h

År: 2008

Kapacitet 500 u/h


Buhler TPBD-175

År: 1990

Kapacitet 1750 u/hKomplett produktionslinje för pasta

År: 2015

Jag säljer en komplett pastamaskinverksamhet, perfekt för dem som vill starta eller utveckla sin egen livsmedelsverksamhet. Sortimentet inkluderar: Kompletta produktionslinjer - helt automatiserade, redo för omedelbar uppstart. Torkar - 22 enheter och en ångpanna - säkerställer rätt förhållanden för torkning av pasta. Silos - säkerställer adekvat lagring av råvaror. Äggknackningsmaskin - underlättar pastaproduktionsprocessen. Förpackningsmaskin - gör att den färdiga produkten …

Begagnad Ecor OR 35 pizzaskalare

År: 2020

Begagnad Ecor OR 35 pizzaskalare synlig i Italien Maskin från 2020

Ecor International OP 42 Pizzaspridare

År:

Ecor International OP 42 Pizzaspridare År 2023 synlig i ItalienKulinarisk automation när den är som bäst: En omfattande guide till kompletta produktionslinjer för pasta och pizza

Kompletta produktionslinjer för pasta och pizza är viktiga i livsmedelsindustrin och effektiviserar produktionen av dessa populära livsmedel från ingrediensblandning till slutförpackning. Dessa linjer säkerställer konsistens, kvalitet och effektivitet och möter hög efterfrågan samtidigt som de följer strikta hygienstandarder. Att förstå de olika komponenterna, funktionerna och de viktigaste övervägandena för att köpa dessa produktionslinjer kan avsevärt förbättra din operativa kapacitet. Exapro, en ledande online-marknadsplats för begagnade industrimaskiner, erbjuder ett brett urval av kompletta produktionslinjer för pasta och pizza, vilket ger tillgång till högkvalitativ utrustning till konkurrenskraftiga priser.

Komponenter i kompletta produktionslinjer för pasta

En komplett pastaproduktionslinje består av flera sammankopplade maskiner som är utformade för att automatisera pastatillverkningsprocessen. Nyckelkomponenterna inkluderar:

1. Blandning av ingredienser

 • Mjöl- och vattenblandare: Kombinera mjöl, vatten och andra ingredienser för att bilda en deg. Högeffektiva blandare säkerställer jämn konsistens.
 • Vakuumblandare: Tar bort luft från degen, vilket förbättrar texturen och hållbarheten.

2. extrudering av degen

 • Pastaexpressar: Formar degen till olika pastaformer som spaghetti, penne och makaroner. Utrustad med utbytbara formar för olika former.
 • Skärmaskiner: Plattar ut degen till ark för lasagne eller ravioli.

.

3. torkning

 • Förtorkningsmaskiner: Avlägsnar överflödig fukt från färsk pasta före det slutliga torkningssteget.
 • Kontinuerliga torkar: Med kontrollerad temperatur och luftfuktighet torkas pastan noggrant, vilket ger lång hållbarhet.

4. kylning

  • Kyltransportörer: Kyler gradvis den torkade pastan till rumstemperatur, vilket förhindrar kondens.

5. Skärning och förpackning

  • Skärmaskiner: Skär pastan i önskade längder och former.
  • Förpackningsmaskiner: Automatiserar förpackningsprocessen och förseglar pastan i påsar eller lådor för att bibehålla färskhet och hygien.

Komponenter i kompletta produktionslinjer för pizza

En komplett produktionslinje för pizza automatiserar processen från degberedning till den slutliga förpackningen av den färdiga pizzan. Nyckelkomponenterna inkluderar:

1. Beredning av deg

  • Degblandare: Kombinera mjöl, vatten, jäst och andra ingredienser för att skapa pizzadeg. Blandare med hög kapacitet säkerställer jämn degkvalitet.
  • Degdelare och degrundare: Dela och runda degportioner för att förbereda dem för jäsning.

2. Jäsningen

 • Jäskammare: Kammare med kontrollerad miljö där degen höjs och utvecklar önskad textur och smak.

  3. plåt och formning

   • Degplattor: Platta ut degen till en jämn tjocklek.
   • Degformare: Formar degen till pizzabottnar, redo för topping.

  4. Applicering av topping

   • Såsdispensrar: Applicera såsen jämnt på pizzabottnen.
   • Toppningsdispensrar: Automatisera appliceringen av ost, kött, grönsaker och andra toppings.
  .

  5. Bakning

   • Conveyor Ovens: Ugnar med hög kapacitet som bakar pizzor jämnt och effektivt, vilket garanterar jämn kvalitet.
   • Deckugnar: Erbjuder hantverksmässig bakning för en traditionell pizza med smak och konsistens.
  .

  6. Kylning och förpackning

   • Kylningstransportörer: Gradvis kylning av bakade pizzor för att bibehålla kvaliteten och förhindra kondensation.
   • Förpackningsmaskiner: Förseglar pizzorna i förpackningar som bevarar färskheten och förlänger hållbarheten.

  Nyckelfunktioner och specifikationer

  När du väljer en komplett produktionslinje för pasta eller pizza är det viktigt att ta hänsyn till specifika funktioner och specifikationer för att säkerställa att utrustningen uppfyller dina operativa behov. Viktiga faktorer inkluderar:

  Produktionskapacitet

  Produktionskapaciteten för linjen bestämmer volymen av produkter som kan produceras inom en given tidsram. Se till att linjen kan uppfylla dina produktionsmål, oavsett om det gäller små hantverksmässiga partier eller storskalig industriell produktion. Exapro’s listor ger detaljerade specifikationer om produktionskapacitet, vilket hjälper dig att hitta en linje som matchar dina behov.

  Automation och styrning

  Avancerade automations- och styrsystem förbättrar precision, konsekvens och effektivitet under hela produktionsprocessen. Funktioner som programmerbara inställningar, pekskärmsgränssnitt, realtidsövervakning och automatiserade justeringar kan avsevärt öka produktiviteten och säkerställa en jämn produktkvalitet. Exapro’s plattform innehåller linjer med olika nivåer av automatisering, så att du kan hitta rätt balans mellan funktionalitet och användarvänlighet.

  Flexibilitet och kundanpassning

  Förmågan att anpassa produktionslinjen för olika typer av pasta eller pizza och varierande recept är avgörande. Leta efter linjer med justerbara inställningar och utbytbara komponenter för att rymma en rad produkter, från lasagneplattor till glutenfria pizzabottnar.

  Flexibilitet och anpassning

  Hygien och livsmedelssäkerhet

  Att upprätthålla höga hygienstandarder är viktigt vid livsmedelsbearbetning. Se till att linjen är utformad för enkel rengöring och sanering, med funktioner som konstruktion i rostfritt stål och åtkomliga komponenter för att minimera kontamineringsrisker.

  Energieffektivitet

  Energieffektiva maskiner minskar driftskostnaderna och miljöpåverkan. Överväg linjer med energibesparande funktioner som effektiva värmesystem, isolering och automatiska avstängningsfunktioner för att förbättra den totala effektiviteten.

  Energieffektivitet

  Ledande varumärken inom produktionslinjer för pasta och pizza

  Reputabla varumärken och tillverkare är ofta synonyma med högre kvalitet och bättre support. Några ledande varumärken på marknaden för kompletta produktionslinjer för pasta och pizza inkluderar:

   • Rheon: Rheon är kända för sina innovativa maskiner med hög precision och erbjuder robusta lösningar som passar för olika applikationer inom pasta- och pizzaproduktion.
   • Fava: Fava’s maskiner är kända för sin hållbarhet och avancerade teknik, vilket gör dem till ett populärt val inom pastaproduktionsindustrin.
   • Pavan: Pavan erbjuder en rad högpresterande pastaproduktionslinjer som är kända för sin tillförlitlighet och precision i krävande applikationer.
   • Sottoriva: Sottorivas pizzaproduktionslinjer kännetecknas av effektivitet och mångsidighet och erbjuder tillförlitlig prestanda för storskaliga verksamheter.
   • Baker Perkins: Baker Perkins erbjuder högkvalitativ utrustning utformad för precision och höghastighetsproduktion, idealisk för komplex och högvolyms pasta- och pizzatillverkning.

  Exapro har utrustning från dessa och andra välrenommerade varumärken, vilket garanterar tillgång till pålitliga maskiner med gott stöd.

  Pris på begagnade produktionslinjer för pasta och pizza

  Kostnaden för begagnade produktionslinjer för pasta och pizza varierar mycket beroende på faktorer som ålder, skick, varumärke och specifika funktioner. Generellt kan priserna variera från flera tiotusentals till flera hundra tusen dollar. Till exempel kan en begagnad Rheon pizzaproduktionslinje kosta cirka 50 000 till 150 000 dollar, medan en avancerad Pavan pastaproduktionslinje kan kosta mellan 200 000 och 400 000 dollar. Exapros marknadsplats erbjuder en rad olika prissättningsalternativ, vilket ger transparens och konkurrenskraftiga erbjudanden för köpare.

  Slutsats

  Kompletta produktionslinjer för pasta och pizza är viktiga verktyg i livsmedelsindustrin och erbjuder effektiva och tillförlitliga lösningar för att automatisera produktionen av dessa populära livsmedel. Genom att förstå de olika komponenterna och de viktigaste faktorerna att tänka på vid inköp kan företag fatta välgrundade beslut som överensstämmer med deras produktionsbehov. Exapro erbjuder en omfattande plattform för inköp av högkvalitativa begagnade maskiner, med detaljerade listor och konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver en linje för hantverksmässig pasta eller storskalig pizzaproduktion, gör Exapro’s omfattande lager och användarvänliga gränssnitt det enkelt att hitta rätt utrustning för din livsmedelsbearbetning.