Välkommen till Exapro, din destination för begagnade industrimaskiner av hög kvalitet. Vårt sortiment inkluderar mångsidiga och högpresterande skruvpressar, perfekta för olika applikationer inom metallbearbetningsindustrin.

Priser mellan €10 000 och €50 000, våra skruvpressar är idealiska för precisionssmidning, pressning och formning av metalldelar. Nyckelfunktioner inkluderar presskraft, slaglängd, formutrymme och automatiseringsmöjligheter.

Vi presenterar stolt maskiner från topptillverkare som Schuler, Erfurt och Lasco. Varje utrustning genomgår rigorösa tester och inspektioner för att säkerställa högsta prestanda och lång livslängd.

Med Exapro innebär att välja begagnade industrimaskiner att få det bästa värdet för din investering utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda. Lita på att vi hjälper din metallbearbetningsverksamhet att nå nya höjder av produktivitet. Utforska vårt breda sortiment idag och låt oss hjälpa dig att göra det bästa valet för dina industriella behov.

Vaccari 10NS 530 Tn Skruvpress

År:

Bordslängd 565 mm
Ramslag 430 mm
Skruvdiameter 230 mm
Bordsbredd 700 mm
Antal slag/min 42
Motor kraft 37.28561 kW

Dellavia San Remo VSS 900 Tn Skruvpress

År:

Bordslängd 580 mm
Ramslag 450 mm
Motor kraft 37 kW
Bordsbredd 750 mm
Skruvdiameter 280 mm

ND ND Skruvpress

År:

SKRUVPRESS Skruvpress användbar för slamuttorkning och krossning.

Ficep PFM 215 450Tn Skruvpress

År:

Bordslängd 630 mm
Ramslag 300 mm
Skruvdiameter 215 mm
Bordsbredd 850 mm
Antal slag/min 45

Weingarten PSH 4/PS 560 F Skruvpress

År:

Bordslängd 1300 mm
Bordsbredd 1400 mm

Hasenclever HSPR 450/1000/600

År: 1970

Bordslängd 1000 mm
Ramslag 600 mm
Skruvdiameter 450 mm
Bordsbredd 1200 mm
Antal slag/min 9
Motor kraft 110 kW

PRESSE E.M.G. 6 PHR - 360 KG

År: 2021

Pneumatisk bänkpress VERSION 2 - Tvåhandsmanövrering Pneumatisk försörjning på kundens bekostnad HASTIGHETSREGLERING MED AVGASBEGRÄNSARE Effekt360 kg Slaglängd0 " 50 mm Svanhalsdjup95 mm Fri höjd20 " 250* mm Sänkningshastighet150 mm/s Luftförbrukning0,6 l Vikt25 kg

Vaccari 1200

År: 2009

Bordslängd 1050 mm
Ramslag 500 mm
Motor kraft 74.57122 kW
Bordsbredd 900 mm
Antal slag/min 35

Ficep PVS 250 Diam. vite ø 250 Ton. 630

År:

Bordslängd 820 mm
Ramslag 475 mm
Bordsbredd 600 mm
Skruvdiameter 250 mm

BBC Skruvhärdningsugn Bra värde

År: 1988

Skruvhärdande ugn Effekt - 90 KVA Energi - el Kapacitet - 1000 kg / 8h Oljekapacitet - 2.000 (härdande olja) Skruvområde - upp till 300 mm Max. temp. -1200 C

DELLAVIA ZURIGO

År:

Bordslängd 340 mm
Ramslag 300 mm
Bordsbredd 340 mm
Skruvdiameter 130 mm


Lasco SKP 2500

År: 1983

Bordslängd 1720 mm
Ramslag 600 mm
Bordsbredd 1800 mm
Skruvdiameter 425 mm

Weincarten 400 Tn

År:

Bordslängd 1800 mm
Bordsbredd 1200 mm

VSS Košice LFJ 100

År:

Maskinen är i gott tekniskt skick, efter överenskommelse är det möjligt att testa den.

Zarz vm3

År: ~ 1990

Druvpress 200 ton Begagnad maskin synlig i Italien, säljs "som den är"


Förstå skruvpressar på Exapro Metalworking Machinery Marketplace

På Exapro kopplar vi samman proffs med industriella maskinlösningar i toppklass. Inom vårt omfattande utbud inkluderar kategorin metallpressar och smide viktig utrustning som skruvpressar. Låt oss utforska vad dessa maskiner innebär, deras betydelse och varför Exapro är den idealiska marknadsplatsen för att köpa eller sälja dem.

Vad är skruvpressar?

Skruvpressar, även kända som flugpressar eller friktionsskruvpressar, är mekaniska anordningar som används för att smida, stansa och forma metall. De fungerar genom att använda en stor skruvmekanism för att omvandla rotationsrörelse till linjär rörelse, vilket ger hög kraft med precision. Dessa pressar är viktiga i industrier som bilindustrin, flygindustrin, metalltillverkning och tillverkning, där precision och kraft är avgörande för att forma metalldelar och komponenter.

Typer av skruvpressar

  1. Mekaniska skruvpressar: Använd ett svänghjul och skruvmekanism för att generera kraft, idealiskt för höghastighetsproduktion och konstant tryck.
  2. Friktionsskruvpressar: Använd friktionsskivor för att överföra vridmoment till skruven, vilket ger hög kontroll över presskraften.
  3. Elektriska skruvpressar: Dessa pressar drivs av elmotorer och ger exakt kontroll över hastighet och kraft, med högre energieffektivitet.
  4. Hydrauliska skruvpressar: Kombinera hydraulsystem med skruvmekanismer, vilket ger förbättrad kontroll och kraft för tunga smidesoperationer.

Exapro-fördelen: Köp & Säljer skruvpressar

Att navigera i världen av begagnade industrimaskiner kan vara komplicerat, men Exapro förenklar processen. För dem som vill köpa är de viktigaste fördelarna många.

Kostnadseffektivitet

Att skaffa nya skruvpressar kan vara ett betydande ekonomiskt åtagande, särskilt för småföretag eller nystartade företag. Genom Exapro kan proffs få dessa maskiner till en bråkdel av kostnaden för nya, vilket garanterar exceptionellt värde för pengarna. På vår plattform ligger prisintervallet för begagnade skruvpressar vanligtvis mellan €5 000 och €100 000, vilket återspeglar det utbud som finns tillgängligt när det gäller ålder, märke, slitage och ytterligare funktioner.

Kvalitetssäkring

På Exapro genomgår varje notering en grundlig utvärderingsprocess för att säkerställa att varje utrustning är i utmärkt skick och redo för nästa operationella kapitel. Denna rigorösa granskningsprocess garanterar att även begagnade maskiner uppfyller höga krav på kvalitet och tillförlitlighet.

Marknadsräckvidd

Skruvpressar är avgörande för effektiva och exakta metallbearbetningsoperationer. Oavsett om du funderar på att investera i en eller sälja den, erbjuder Exapro en plattform som garanterar bekvämlighet, tillförlitlighet och värde. Ge dig ut på framtidens metallbearbetning med Exapro – där innovation möter tradition.

Huvudfördelar med skruvpressar

Skruvpressar är oumbärliga i metallbearbetningsindustrin på grund av deras många fördelar. Här är de viktigaste fördelarna:

Hög kraftutmatning

Dessa maskiner levererar avsevärd kraft, vilket gör dem lämpliga för tunga smides- och formningsoperationer.

Precision och kontroll

Skruvpressar erbjuder exakt kontroll över kraften och hastigheten, vilket säkerställer hög noggrannhet vid metallformning.

Mångsidighet

Kan hantera olika uppgifter, inklusive smide, stämpling och formning, vilket gör dem till värdefulla tillgångar i olika projekt.

Hållbarhet

Skruvpressar är designade för att tåla tung användning och är byggda för lång livslängd och tillförlitlighet i krävande industriella miljöer.

Energieffektivitet

Elektriska och hydrauliska skruvpressar är särskilt energieffektiva, vilket minskar driftskostnaderna och miljöpåverkan.

Huvudmaskinparametrar för skruvpressar

När man utvärderar eller förstår skruvpressar, beaktas flera nyckelparametrar för att säkerställa att de uppfyller specifika krav. Här är de viktigaste maskinparametrarna:

Tvinga kapacitet

Den maximala kraft som pressen kan utöva, vanligtvis mätt i ton, avgör dess lämplighet för olika smides- och formningsoperationer.

Slaglängd

Det avstånd som presskolven färdas under drift, vilket påverkar storleken och formen på arbetsstycket som kan formas.

Skruvdiameter

Skruvens diameter, som påverkar pressens kraft och precision.

Motorkraft

Motorns effekt, vanligtvis mätt i kilowatt (kW) eller hästkrafter (HP), vilket påverkar pressens förmåga att hantera olika material och tjocklekar.

Hastighetskontroll

Möjligheten att justera skruvens hastighet, vilket förbättrar kontrollen över presskraften och cykeltiderna.

Bordstorlek

Pressbordets dimensioner som påverkar stabiliteten och lättheten att hantera större arbetsstycken.

Automatiska funktioner

Närvaron av automatiserade system för uppgifter som materialhantering, positionering och processkontroll, vilket förbättrar effektiviteten och säkerheten.

Användningsområde för skruvpressar

Skruvpressar, med tanke på deras mångsidighet och kapacitet för högkvalitativt arbete, kan användas inom en mängd områden. Här är en sammanfattning av de primära användningsområdena:

Fordonsindustrin

Används för smide och formning av fordonskomponenter, inklusive växlar, axlar och upphängningsdelar, vilket säkerställer precision och hållbarhet.

Aerospace Industry

Nödvändigt för att producera höghållfasta metalldelar för flygplan, såsom motorkomponenter och strukturella element, där precision och tillförlitlighet är avgörande.

Metalltillverkning

Appliceras i metallfabriker för att skapa anpassade delar och komponenter, vilket säkerställer högkvalitativa och exakta ytbehandlingar.

Tillverkning

Används i olika tillverkningsprocesser för att forma metalldelar, inklusive verktyg, maskinkomponenter och hårdvara.

Försvar och militär

Kritiskt för att producera höghållfasta metalldelar och komponenter för militära applikationer, där tillförlitlighet och prestanda är avgörande.

Tillverkare av skruvpressar

Flera kända tillverkare inom industrin för metallbearbetningsmaskiner är kända för sin kvalitet och innovation. Här är några framstående tillverkare av skruvpressar:

Schuler Group

Schuler är en ledande leverantör av metallformningsteknik och erbjuder avancerade skruvpressar kända för sin precision och tillförlitlighet.

SMS-grupp

SMS Group är känd för sin högkvalitativa smidesutrustning och tillhandahåller effektiva och mångsidiga skruvpressar för olika applikationer.

Fagor Arrasate

Specialiserat sig på metallformnings- och bearbetningsutrustning och erbjuder robusta och exakta skruvpressar designade för högpresterande operationer.

Komatsu

Komatsu är känt för sitt omfattande utbud av industrimaskiner och tillhandahåller pålitliga och effektiva skruvpressar för metallbearbetningsindustrin.

TMP (Tula Machine-Building Plant)

Erbjuder avancerad skruvpressteknik som tillhandahåller högkvalitativa maskiner designade för precision och effektivitet vid smidesoperationer.

Siempelkamp

Specialiserat sig på kraftiga pressar, inklusive skruvpressar, och erbjuder mångsidiga och effektiva maskiner lämpliga för olika produktionsmiljöer.

När du överväger ett köp eller undersöker skruvpressar är det viktigt att undersöka dessa tillverkares specifika modeller, recensioner och service efter försäljning. Varje varumärke har sina styrkor, specialiteter och tekniska innovationer som tillgodoser olika metallbearbetningskrav.

Slutsats

Skruvpressar är ovärderliga tillgångar inom metallbearbetningsindustrin och erbjuder högkvalitativa, kostnadseffektiva och effektiva lösningar för smide, stansning och formning av metallmaterial. Oavsett om det gäller bil-, rymd-, metalltillverkning eller tillverkningsapplikationer, säkerställer dessa maskiner överlägsen produktkvalitet och överensstämmelse med industristandarder. Med stöd av Exapro blir förvärv eller försäljning av skruvpressar en enkel och pålitlig process, vilket gör att företag kan fokusera på det de är bäst på – producerar exceptionella metallprodukter.