Upptäck den perfekta lösningen för träbearbetning med vårt utbud av begagnade träpressar av hög kvalitet på Exapro. Med priser mellan 13 000 euro till 33 000 euro ger våra maskiner enastående värde för pengarna och kombinerar tillförlitlighet och prestanda med ett överkomligt pris. Våra maskiner är mångsidiga och utrustade för att hantera dina specifika operativa behov, från fanering till laminering. De kommer från branschledande tillverkare och har underhållits minutiöst för att uppfylla stränga kvalitetsstandarder. Trots att de är begagnade erbjuder de tillförlitlig service, precision och hållbarhet i nivå med nyare modeller. Genom att investera i våra träpressar förvärvar du inte bara en maskin; du investerar i ditt företags framtida tillväxt och framgång. Ta hänsyn till faktorer som verksamhetens behov, produktionsvolym, utrymme, budget, maskinens skick, varumärkets rykte, tillgång till reservdelar, energieffektivitet, säkerhetsfunktioner och eftermarknadsservice för att välja rätt maskin för ditt företag. Öka din produktivitet och förbättra din träbearbetningsverksamhet med Exapro idag.

 

LINYI JIANZHONG WOOD MACIHNERY CO.LTD ChRL JJZ-CP

År: 2019

Tallrikarnas längd 1300 mm
Totalt tryck 500 T
Plattornas bredd 2500 mm

Prasa POLZER PTHJ 3

År: 2010

Tallrikarnas längd 3 mm
Specifikt tryck kg/cm2 8599 kg/cm²
Kall Ja

Wemhöner 250 cm x 120 cm Tryck

År: 2012

Tallrikarnas längd 2500 mm
Plattornas bredd 1200 mm

Polystyrenpress med gjutform (sten, trä, tegel) Låga arbetstider

År: 2020

Tallrikarnas längd 500 mm
Varm Ja
Totalt tryck 3,2 T
Plattornas bredd 2000 mm
Kall Nej
Specifikt tryck kg/cm2 3200 kg/cm²

Varmpress CORTAZAR

År: 1995

Tallrikarnas längd 2700 mm
Varm Ja
Plattornas bredd 1400 mm
Specifikt tryck kg/cm2 12 kg/cm²

Italpresse Fast/130 13-85

År: 2006

Tallrikarnas längd 8000 mm
Totalt tryck 200 T
Plattornas bredd 45 mm
Specifikt tryck kg/cm2 7 kg/cm²

Beck 241012 Tryck

År: 2004

Tallrikarnas längd 3000 mm
Varm Ja
Plattornas bredd 1000 mm
Kall Nej

Weinig Dimter Profipress 4500-2 Tryck

År: 2002

Press för möbelstyrelse Weinig Dimter Profipress 4500-2 fullt förberedd för försäljning Ansluten

ORMA ORMA - 5100 x 1400 mm Tryck

År: 1995

Tallrikarnas längd 5100 mm
Varm Ja
Totalt tryck 190 T
Plattornas bredd 1400 mm
Kall Ja
Specifikt tryck kg/cm2 2,5 kg/cm²

Sormec T.150 genommatningspress

År: 2007

Tallrikarnas längd 3500 mm
Totalt tryck 150 T
Plattornas bredd 1500 mm
Specifikt tryck kg/cm2 4 kg/cm²

Använd lite klyvmaskin

År: 2002

Använd lite klyvmaskin År 2002 Mod. - j23 dubbelaxel

Famad HSKG 6,5 Tryck

År: 2008

HSKG-anordningen används för högtryckslimning av trädelar som skurits av från tjockleken med hydraulcylindrar. Intervallet för uppnåeliga krosskrafter per cylinder är 5-11 kN (horisontellt) och 25-55 kN (vertikalt). Limningen av elementen utförs i en stapel med lastområdets dimensioner. Stapelformningen sker genom hydraulisk kompression mellan de glidande vertikala balkarna och de vertikala lamellerna i de tvärgående cylindrarna. Båda stapelformningselementen är utrustade med …

Burkle Membrane Press Tryck

År:

Burkle Membranpress Maskinen har 3 bord Maskinen har nyligen genomgått service Maskinen är i gott arbetsskick

Vario Press QL-3000Z Tryck

År: 2022

Designad för beklädnad med PVC, ABC, PP-filmer, naturfaner, folie, tyg, naturligt och konstläder, etc. ämnen från MDF, massivt trä, aluminium, stål, plast, etc. Arbetsyta storlek, mm 2980 x 1250 x 40 Antal arbetsbord, st. 2 Trycktryck, bar upp till 5 Max. delhöjd, mm 50 Vakuumpumpkapacitet, m3/timme 100 Effekt av bordsrörelsedrivenheter, kW 0,55 x 2 Hydraulkraftverkseffekt, kW 3,5 Värmeeffekt för toppplattan, …

Bürkle BTF 1534 Tryck

År: 2009

Bürkle Multifoiler BTF 1534 Modell: 2009 - Tillverkad i Tyskland Helautomatiskt stiftsystem och rotation - 3 ramar Ramstorlekar: 1330x3230 Maksimala arbetsstorlekar: 1250x3150 Total effekt: 53 kW Maskinen är i gott skick och används aktivt i produktionen

Sormec T 70

År: 2004

Tallrikarnas längd 3100 mm
Totalt tryck 70 T
Plattornas bredd 1300 mm

WEMHONER ONE FOR ALL

År: 2009

Tallrikarnas längd 3100 mm
Plattornas bredd 1575 mm

ORMA LS/R/CA ECO 25/13 Tryck

År: 2013

Tallrikarnas längd 2500 mm
Totalt tryck 38,4 T
Plattornas bredd 1300 mm

Simimpianti 11.27 8-skikts flerskikts träpress med automatisk matning

År:

Simimpianti 11.27 8 lager flerskikts träpress med automatisk matning Maskinen är i mycket gott skick

SORMEC T 90 Tryck

År: 2008

Tallrikarnas längd 3100 mm
Kall Ja
Plattornas bredd 1300 mm
Totalt tryck 90 T


Investera i kvalitet med träpressar: Överkomliga priser hos Exapro

På Exapro är vi medvetna om att rätt maskiner är avgörande för en effektiv drift av varje träbearbetningsföretag. I vår obevekliga strävan att tillgodose dina behov av utrustning sätter vi idag strålkastarljuset på en viktig tillgång i alla träbearbetningsanläggningar - träpressen.

Träpressen är en viktig maskin för träbearbetning.

Träpressen, en viktig arbetshäst inom träbearbetningsindustrin, är en verktygsmaskin som är utformad för att fanera, laminera eller sammanfoga arbetsstycken. Med sitt breda utbud av applikationer ger den förstklassiga resultat för små till storskaliga verksamheter, vilket gör den till en ovärderlig investering.

Fördelarna med träpressar

Mångsidighet: Oavsett om du behöver applicera faner, skapa komplexa lamineringar eller helt enkelt sammanfoga träbitar, erbjuder träpressar en mångsidig lösning. Med justerbara tryckinställningar kan de hantera en mängd olika träslag och arkmaterial, vilket ger en enastående flexibilitet som skräddarsys efter dina exakta behov.

Effektivitet och produktivitet: Träpressar kan avsevärt öka din produktion, minska arbets- och materialkostnaderna och förbättra ditt resultat. Eftersom maskinerna till stor del är automatiserade kräver de minimal mänsklig inblandning, vilket sparar värdefull tid och resurser.

Kvalitet

Kvalitet och precision: Våra begagnade träpressar är väl underhållna och i utmärkt skick, vilket ger tillförlitlig prestanda och exakt utmatning, vilket säkerställer att varje bit är perfekt utformad, ner till minsta detalj.

 

Typer av pressar för trä

Fanérpress: Perfekt för dig som vill applicera tunna lager faner på träpaneler och få en sömlös finish varje gång.

Membranpress: Membranpressen är idealisk för att skapa komplicerade lamineringar och har kapacitet att forma och binda material till komplexa former och profiler.

Kylpress: Perfekt för dem som vill applicera tunna lager faner på träpaneler.

Kallpress och varmpress: Beroende på dina behov kan du välja mellan kallpressar, som vanligtvis används för limning av plana fanerytor, eller varmpressar, som är utmärkta för att arbeta med termoplastiska lim och komprimera spånskivor eller plywood.

Kallpressar och varmpressar

 

Träpressar används inom en mängd olika områden inom träbearbetningsindustrin tack vare sin mångsidighet och förmåga att producera högkvalitativa produkter. Här är några viktiga användningsområden för dessa maskiner:

Möbeltillverkning: Träpressar används i stor utsträckning inom möbelindustrin. De används för att limma ihop träskikt, skapa fanérfinish och laminera ytor. De hjälper till att tillverka olika möbler som bord, stolar, skåp och andra inredningsdetaljer.

Plywood- och spånskivetillverkning: Träpressar spelar en viktig roll vid tillverkningen av plywood och spånskivor. Det höga trycket och värmen från pressarna används för att binda samman lager av trä och träpartiklar för att bilda dessa kompositmaterial.

Byggindustrin: Inom byggsektorn används träpressar för att tillverka konstruktionsvirke, golvbrädor och strukturpaneler. De är också praktiska för tillverkning av träkomponenter som används i tak-, golv- och väggkonstruktioner.

Dörrtillverkning

Dörrtillverkning: Träpressar är viktiga i dörrtillverkningsprocessen, särskilt för tillverkning av infällda dörrar och paneldörrar. De ger det tryck som krävs för att binda samman lager och paneler för att skapa robusta och långvariga dörrar.

Hantverk

Hantverk och dekorativa föremål: Vid tillverkning av dekorativa träföremål och hantverk kan träpressar användas för fanering och laminering, vilket ger föremålen ett polerat, färdigt utseende.

Musikinstrument: Vissa musikinstrument som gitarrer, fioler och pianon använder tunna lager av trä för att uppnå specifika tonala egenskaper. I tillverkningsprocessen används träpressar för att binda samman dessa lager.

Musikinstrument

Automobilindustrin: Träpressar används även inom fordonsindustrin, främst för att skapa träfaner och laminat som används i lyxbilsinredningar.

Genom att investera i en träpress kan företag som är verksamma inom dessa områden avsevärt förbättra sin produktivitet, effektivitet och kvaliteten på sina produkter.

 

Träpressar tillverkas av ett antal välrenommerade tillverkare över hela världen. Här är några av de viktigaste tillverkarna som är kända för sin kvalitet och tillförlitlighet inom sektorn för träbearbetningsmaskiner, varav några finns i Exapros omfattande lager:

Biesse: Ett italienskt företag som är välkänt i branschen för sina högkvalitativa träbearbetningsmaskiner, inklusive träpressar. Deras pressar är byggda för effektivitet, precision och hållbarhet.

SCM Group: Detta är en annan framstående italiensk tillverkare av träbearbetningsmaskiner. De erbjuder ett brett sortiment av träpressar som är kända för sin robusthet, innovation och prestanda.

Homag

Homag: Homag är en ledande tysk tillverkare av träbearbetningsmaskiner och erbjuder ett brett sortiment av effektiva och tillförlitliga träpressar.

Felder Group: Homag är en annan framstående italiensk tillverkare av träbearbetningsmaskiner.

Felder Group: Detta österrikiska företag erbjuder en mängd olika träbearbetningsmaskiner, inklusive träpressar. De är kända för sin kombination av traditionellt hantverk med den senaste tekniken.

Weinig: Ett annat tyskt företag som tillverkar högkvalitativa träbearbetningsmaskiner, inklusive träpressar, speciellt för bearbetning av massivt trä.

Martin: Martin, ännu en tysk tillverkare, är känd för sina högkvalitativa träbearbetningsmaskiner. Deras produkter är byggda för att hålla och erbjuder exceptionell precision och hållbarhet.

JOSTING: Josting är en välkänd tillverkare baserad i Tyskland och är särskilt känd för sina fanergiljotiner och fanerpressar.

Dessa tillverkare är välkända i Tyskland.

Dessa tillverkare är väl ansedda inom träbearbetningsindustrin och du kommer sannolikt att hitta deras träpressar på Exapro eller andra marknadsplatser för begagnade maskiner. Kom ihåg att valet av tillverkare beror på de specifika behoven i din verksamhet, inklusive faktorer som produktionens omfattning, vilken typ av trä som ska bearbetas, tillgängligt utrymme, budget och de specifika funktioner du behöver i en träpress.

Brukade träpressar

Brukade träpressar erbjuder en exceptionell möjlighet att äga industristandardmaskiner till en bråkdel av kostnaden för ny utrustning. Priserna varierar beroende på maskinens ålder, skick, märke och specifika funktioner, vilket ger ett brett urval för att möta olika budgetbehov.

Välja rätt maskin

Att välja rätt maskiner för din träbearbetningsverksamhet kan ha en betydande inverkan på din produktivitet, effektivitet och lönsamhet. Och på Exapro har vi åtagit oss att tillhandahålla begagnade maskiner av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Inom intervallet 13 000 till 33 000 euro kan du hitta en uppsjö av pålitliga och högpresterande träpressar från ledande tillverkare. Oavsett om du letar efter en fanerpress för detaljerade träbearbetningsprojekt, en kallpress för limning av plana fanerytor eller en varmpress för arbete med termoplastiska lim och komprimering av spånskivor eller plywood, har vår marknadsplats ett sortiment av alternativ som är skräddarsydda för dina behov.

Varför köpa från Exapro?

Vi på Exapro är stolta över vårt rykte om att leverera begagnade maskiner av hög kvalitet som står sig över tid. Våra omfattande inspektions- och underhållsprocesser säkerställer att våra begagnade träpressar inte bara uppfyller utan överträffar industristandarder.

Varje köp garanteras av Exapro.

Varje köp backas upp av vårt dedikerade kundtjänstteam som finns till hands för att hjälpa till med eventuella frågor du kan ha. Vi förstår att det kan verka skrämmande att köpa begagnade maskiner, men med Exapro kan du vara säker på att du gör en bra investering.

För att utforska vårt utbud av begagnade träpressar och hitta rätt passform för ditt företag, kontakta vårt team idag. Vi är alltid glada att hjälpa dig att hitta den maskin som bäst passar dina operativa behov.