Exapro är din pålitliga marknadsplats för begagnade industrimaskiner. Vår omfattande samling av begagnade trimmers, giljotiner och skärare från ledande tillverkare lovar effektivitet, precision och mångsidighet. Från förlags- och tryckeribranschen till grafiska designföretag och utbildningsinstitutioner spelar dessa maskiner en avgörande roll och levererar skarpa, exakta skärningar i höga hastigheter. Priserna för dessa exceptionella maskiner börjar så lågt som €6 000 upp till €18 000. Oavsett vilken maskin du väljer, om det är en robust giljotin eller en exakt skärmaskin, investerar du i kvalitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. På Exapro inspekteras varje maskin noggrant för att säkerställa att den är i utmärkt skick, vilket ger dig sinnesfrid tillsammans med enastående prisvärdhet. Ta din utskrift till nästa nivå med vårt överlägsna utbud av begagnade trimmers och upptäck skillnaden i Exapro idag.

Muller 6610c

År:

Max. pappersbredd 500 cm
Sidobord vänster Nej
Fotoceller Ja
Luftbord Nej
Sidobord höger Nej

Polar 78E Pappersgiljotin

År: 1995

Öppning i cm 78
Max. pappersbredd 78 cm
Max. papperslängd 0 cm

EBA 551 LT Pappersgiljotin

År: 2003

Öppning i cm 55
Max. pappersbredd 55 cm
Sidobord vänster Ja
Max. papperslängd 57 cm
Luftbord Ja
Sidobord höger Ja

precisionspapperskärare EBA 551-06 LT

År: 2010

Öppning i cm 51
Max. pappersbredd 550 cm
Sidobord vänster Ja
Max. papperslängd 570 cm
Luftbord Ja
Sidobord höger Ja

Semt Pielstick 16 PC 2V 400 Pappersgiljotin

År: 1971

Motor: SEMT Pielstick 16 PC 2V 400 7200CV Årsmodell: 1971 Växelströmsgenerator :Jeumont Schneider 7MW 2 tillgängliga

Polar 137 EMC Monitor Pappersgiljotin

År: 1991

Öppning i cm 137
Max. pappersbredd 137 cm
Max. papperslängd 137 cm

POLAR MOHR 78E

År: 1997

Öppning i cm 12
Max. pappersbredd 78 cm
Sidobord vänster Ja
Max. papperslängd 78.9 cm
Luftbord Ja
Sidobord höger Ja

SCS AUTOMABERG EASY FLY Pappersgiljotin

År: 2006

Öppning i cm 0
Max. pappersbredd 350 cm
Max. papperslängd 570 cm

Wohlenberg 115 Pappersgiljotin

År: 2014

Giljotin Baumann Wohlenberg Viktiga funktioner: Interaktivt användargränssnitt 18,4" pekskärm (16:10-format) USB-gränssnitt Ethernet-gränssnitt Windows CE-operativsystem CIP-datamodul: CIP 3 och CIP 4 (tillval) Interaktiv generator för skärprogram (tillval) Positionering med hjälp av den elektroniska handratten Optimerad skärcykel Programmerbart tryck Automatisk justering av trycket till skärbredden Automatiskt knivbyte från framsidan Snabbt byte av knivar Ny maskinkropp gjuten i ett stycke = högre stabilitet …

IDEAL 6550-95EP elektrisk papperstrimmer

År: 2007

Öppning i cm 65
Max. pappersbredd 65 cm
Sidobord vänster Nej
Max. papperslängd 61 cm
Luftbord Nej
Sidobord höger Nej

Polar 76EM Pappersgiljotin

År: 1990

Öppning i cm 76
Max. pappersbredd 76 cm
Max. papperslängd 0 cm

IDEAL 1100 Pappersgiljotin Bra värde

År: 2004

Max. papperslängd 110 cm
Max. pappersbredd 76 cm

Polar 107 Pappersgiljotin

År:

Öppning i cm 107
Luftbord Nej
Sidobord höger Nej
Max. papperslängd 107 cm
Sidobord vänster Nej
Fotoceller Nej

Heidelberg VARIMATRIX 82 CS stansutrustning

År: 2013

Heidelberg VARIMATRIX 82 CS representerar toppen av stansteknik. Denna maskin tillverkades 2013 och togs i produktion i mars 2014 och har en anmärkningsvärd meritlista, med endast 18 826 850 genomförda cykler. Den är konstruerad för att leverera oöverträffad prestanda i världen av stansning. Denna utrustning är ett mångsidigt och ovärderligt tillägg till alla utskrifter eller förpackningar. Den utmärker sig i …

IDEAL 5221/95 Pappersgiljotin

År: 1995

Öppning i cm 52
Max. pappersbredd 52 cm
Sidobord vänster Ja
Max. papperslängd 52 cm
Luftbord Nej
Sidobord höger Ja

Wohlenberg 92

År: 2006

Öppning i cm 92
Luftbord Ja

Schneider SENATOR 185 SC Pappersgiljotin

År: 1988

Max. papperslängd 185 cm
Luftbord Ja
Max. pappersbredd 1 cm

Schneider 260

År: 1973

Öppning i cm 260
Max. pappersbredd 260 cm
Max. papperslängd 0 cm
Fotoceller Ja

Perfecta BSB 3/L Bra värde

År: 2011

Max. papperslängd 80 cm
Luftbord Ja
Max. pappersbredd 114 cm

Wohlenberg 155 MCS-2TV Pappersgiljotin

År: 1988

Öppning i cm 155
Max. pappersbredd 155 cm
Sidobord vänster
Max. papperslängd 0 cm
Luftbord
Sidobord höger


Upptäck oöverträffad kvalitet: Begagnade trimmers, giljotiner och amp; Fräsar för dina utskrifter

Exapro är din främsta källa för begagnad industriell utrustning av hög kaliber, där du kan utforska världen av våra begagnade tryckmaskiner, ägna stor uppmärksamhet åt vårt urval av trimmers, giljotiner och skärare. De här enheterna, som ger dina tryckta varor en perfekt finish, är kärnan i varje tryckprocess.

Trimmers

I vårt stora lager hittar du ett urval av begagnade trimmers i toppklass. Dessa robusta maskiner är viktiga för att leverera rena, skarpa och exakta snitt för ett brett utbud av tryckta material. Från att trimma ner tidningar till att anpassa storleken på tidningar, böcker, broschyrer eller reklammaterial, våra trimmers klarar mer än väl dina specifika krav.

giljotiner

Våra begagnade giljotiner är perfekta för företag som letar efter pålitliga, kraftiga skärlösningar. Kända för sina överlägsna skärförmåga och extrema precision, är dessa maskiner designade för att hantera stora volymer skäruppgifter med lätthet. Giljotiner erbjuder utmärkt kontroll och konsekvens, vilket gör att ditt företag kan leverera oklanderligt färdiga produkter, gång på gång.

Kutter

Om du behöver en maskin som kan hantera komplicerade skäruppgifter, leta inte längre än vårt sortiment av begagnade fräsar. Perfekt för att skapa exakta former eller mönster, dessa maskiner erbjuder extraordinär noggrannhet och tillförlitlighet. Våra begagnade fräsar gör att ditt företag kan hantera komplexa projekt med finess, vilket förbättrar ditt tjänsteerbjudande och imponerar på dina kunder med resultat av högsta kvalitet.

Varför välja Exapro?

På Exapro tror vi på att ge valuta för pengarna, och vårt engagemang är alltid kvalitet, även när det handlar om begagnade maskiner. Vårt breda prisintervall, från €6 000 upp till €18 000, tillåter oss att tillgodose en mängd olika behov och budgetar. Kom ihåg att investeringar i begagnade maskiner från Exapro inte bara handlar om kostnadsbesparingar. Det handlar om att skaffa beprövade maskiner från pålitliga tillverkare, vilket säkerställer tillförlitlighet och prestanda. Alla våra begagnade trimmers, giljotiner och skärare är inspekterade för funktionalitet, vilket säkerställer att de är i utmärkt skick. Vi erbjuder maskiner från kända tillverkare, vilket garanterar lång livslängd och effektivitet.

Lätt att köpa är en annan faktor som vi prioriterar på Exapro. Hos oss är det lika enkelt att köpa begagnade maskiner som att skaffa ny utrustning. Vi erbjuder omfattande information om varje maskin, inklusive dess specifikationer, bilder och skick, för att säkerställa att du har all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

För mer information om våra produkter eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt team. Vi hjälper dig alltid att hitta den perfekta utrustningen som passar dina affärsbehov.

 

Fördelar med trimmers, giljotiner och skärare

Investering i trimmers, giljotiner och skärare för dina utskrifter kan ge betydande fördelar. Här är några viktiga fördelar som dessa maskiner erbjuder:

Effektivitet. Trimmers, giljotiner och skärare är designade för höghastighetsoperationer. De kan bearbeta stora volymer papper, kartong eller annat tryckmaterial snabbt och effektivt, vilket gör att ditt företag kan bibehålla produktivitetsnivåer och hålla strikta deadlines.

Precision. Dessa maskiner erbjuder exakta och konsekventa snitt. Oavsett om du arbetar med trimmers för att justera pappersstorlekar, giljotiner för tunga skäruppgifter eller skärare för intrikata mönster, levererar dessa maskiner exceptionell noggrannhet, vilket säkerställer att slutprodukten håller högsta kvalitetsstandard.

Mångsidighet. Trimmers, giljotiner och skärare kan hantera ett brett utbud av material och tjocklekar, från tunt papper till kraftig kartong eller till och med plast i vissa fall. Denna mångsidighet gör dem till oumbärliga verktyg i alla utskriftsoperationer, som kan möta olika kundkrav.

Hållbarhet. Dessa maskiner är byggda för rigorös industriell användning och är robusta och hållbara. De kan hantera kontinuerlig drift, och när de underhålls på rätt sätt kan de tjäna ditt företag i många år.

Kostnadseffektiv. Att investera i begagnade trimmers, giljotiner och fräsar kan vara ett otroligt kostnadseffektivt beslut. Dessa maskiner, trots att de är begagnade, bibehåller fortfarande sina högpresterande egenskaper samtidigt som de kostar en bråkdel av priset för ny utrustning.

Utrymmesbesparande. Många av dessa maskiner är designade med ett kompakt fotavtryck i åtanke, vilket gör dem till ett idealiskt val för företag med begränsat utrymme. De erbjuder hög produktionskapacitet utan att ta upp stora mängder värdefull verkstadsyta.

Säkerhet. Moderna trimmers, giljotiner och skärare är ofta utrustade med säkerhetsfunktioner som bladskydd, säkerhetslås och nödstoppsknappar, som hjälper till att skydda föraren och minska olyckor på arbetsplatsen.

Genom att integrera dessa maskiner i din utskriftsverksamhet investerar du inte bara i kvaliteten på dina produkter utan också i effektiviteten och säkerheten på din arbetsplats.

 

Huvudmaskinparametrar

När du utvärderar trimmers, giljotiner och skärare för dina utskrifter, bör flera nyckelparametrar beaktas:

Skärbredd/klipplängd. Denna parameter hänvisar till den maximala längden av material som maskinen kan skära i ett enda pass. Det är viktigt att välja en maskin med en skärlängd som matchar eller överstiger storleken på materialen du ska arbeta med.

Skärhastighet. Skärhastigheten är antalet skär som maskinen kan utföra per minut eller timme. En högre skärhastighet innebär att maskinen kan bearbeta mer material på kortare tid, vilket ökar din verksamhets produktivitet.

Skärkapacitet/stapelhöjd. Detta är den maximala höjden eller tjockleken på material som maskinen kan skära i en enda passage. En högre skärkapacitet gör att maskinen kan skära igenom tjockare pappersstaplar eller tyngre material.

Strömkrav. Maskiner varierar i sina kraftbehov, med större maskiner av industriell kvalitet som vanligtvis kräver trefaseffekt. Det är avgörande att säkerställa att strömförsörjningen i din anläggning kan tillgodose maskinens behov.

Maskinmått. Maskinens fysiska storlek är en avgörande faktor, särskilt för företag med utrymmesbegränsningar. Se till att maskinen får plats i ditt tillgängliga utrymme utan att störa arbetsflödet.

Säkerhetsfunktioner. Leta efter maskiner med säkerhetsfunktioner som bladskydd, säkerhetslås, ljusridåer eller nödstoppsknappar för att garantera förarens säkerhet.

Maskinens skick. För begagnade maskiner bör maskinens skick, inklusive slitage, tidigare underhåll och eventuella renoveringar, noggrant utvärderas.

Kom ihåg att dessa parametrar kan variera avsevärt mellan olika typer av maskiner, och de bör utvärderas utifrån dina specifika operativa behov och krav.

 

Användningsområde

Trimmer, giljotiner och skärare spelar avgörande roller i en mängd olika sektorer på grund av deras mångsidighet och precision. Här är några primära områden där dessa maskiner har omfattande tillämpning:

Publicerings- och tryckeribranschen. Dessa maskiner är oumbärliga i förlags- och tryckeribranschen. Trimmers, giljotiner och skärare används för att justera storleken på böcker, tidningar, tidskrifter, broschyrer och annat tryckt material, vilket ger rena, skarpa och exakta snitt.

Grafisk designföretag. Designföretag använder dessa maskiner för exakt skärning och trimning av reklammaterial, visitkort, affischer, skyltar och dekaler.

Reklam- och marknadsföringsbyråer. I reklam och marknadsföring används dessa maskiner för att skapa marknadsföringsmaterial såsom broschyrer, affischer, banderoller och annat reklammaterial.

Fotografi. Inom fotoindustrin används trimmers och skärare för att skapa rena och exakta snitt för fotoutskrifter och monteringsmaterial.

Förpackningsindustrin. Förpackningssektorn använder dessa maskiner för att skära och trimma ett brett utbud av material, inklusive kartong, plast och andra förpackningsmaterial.

Utbildningsinstitutioner. Skolor, högskolor och andra utbildningsinstitutioner använder dessa maskiner i sina konst- och designavdelningar för att hjälpa eleverna att utföra sina projekt med precision.

Tillverkningsindustrin. I tillverkningen används dessa maskiner i produktionsprocessen där exakt skärning och trimning krävs.

Kom ihåg att det specifika användningsområdet beror på typen av maskin och dess kapacitet. Tänk alltid på din branschs specifika behov och de material du arbetar med när du väljer rätt maskin.

 

Ledande tillverkare av trimmers/giljotiner/fräsar 

En mängd väletablerade tillverkare tillverkar trimmers, giljotiner och skärare av hög kvalitet. Dessa märken är kända för sin tillförlitlighet, precision och hållbarhet. Här är några topptillverkare du kan hitta i Exapros lager:

Trimmers

Polar: Polar är en mycket välrenommerad tysk tillverkare känd för sitt breda utbud av professionella skärmaskiner, inklusive trimmers.
Horizon: Horizon International Inc. är ett Japanbaserat företag som erbjuder högkvalitativa utskriftslösningar, inklusive trimmers.
Müller Martini: Müller Martini är ett schweiziskt företag som är känt för sin avancerade och hållbara bokbindnings- och tryckutrustning, inklusive trimmers.

giljotiner

Polar Mohr: Polar Mohr är ett toppnamn inom tillverkning av höghastighetsgiljotiner och andra pappersskärmaskiner.
Wohlenberg: Wohlenberg är känd för sina kraftiga, högkvalitativa maskiner och erbjuder en rad giljotiner som är högt rankade i branschen.
Perfecta: Perfecta är ett tyskt företag med ett starkt rykte för att producera hållbara, pålitliga och precisa giljotiner.

Kutter

Zünd: Zünd är en schweizisk tillverkare känd för sina digitala skärsystem, mycket uppskattade för sin precision och mångsidighet.
Esko: Esko tillhandahåller integrerade mjukvaru- och hårdvarulösningar, inklusive avancerade skärare för förpacknings-, etikett- och bredformatssektorerna.
Roland: Roland DG är en japansk tillverkare känd för sin banbrytande digitala teknik, inklusive högkvalitativa fräsar för olika applikationer.

Detta är bara några av de tillverkare du kan stöta på. Tillgängligheten av specifika märken och modeller på Exapro kommer att bero på det aktuella lagret, eftersom det är en marknadsplats för begagnad utrustning. Tänk på att det alltid är tillrådligt att ta hänsyn till faktorer som maskinens skick, tillverkarens rykte, eftermarknadsservice och reservdelstillgänglighet när du köper en begagnad maskin.