Beskrivning
BUTTER-MASKIN
Kontinuerlig smörtillverkningsmaskin - CBM, med en kapacitet på 750 kg smör per timme och en kapacitet på ± 1.500 liter odlad eller/och söt grädde per timme (35/42% fett, pH ± 4,8 och inmatningstemperatur ± 8 - 13 °C). Helt eldriven. Efter att ha passerat kärngörningscylindern I förkärnas grädden så att den kan kärnas helt i kärngörningscylindern II med relativt låg hastighet till smörkorn vid en temperatur på ± 8 - 13 °C. I kärngörningscylindrarna I och II sker kärngörningen med hjälp av olika utformade slagstänger. Kärningscylinder II har också en skruvformad utmatningsanordning som, trots den minskade utloppsdiametern på huven, på ett säkert sätt matar ut spannmålen till inloppsrännan på ejektorn. Kärnmjölken rinner genom siktar i huvens ytterytor, samlas sedan upp i ett uppsamlingstråg och kan tappas av separat. Om så önskas kan spannmålen tvättas i pressarens tråg eller till och med i huvens utloppssektion. Maskinen består av 2 olika delar som kan monteras inline eller 90° på varandra. Beatermotor I: 11 kW - 1450 rpm med variator för att ändra hastigheten mellan ± 1.500 och 2.500 rpm. Slagmotor II: 1,5 kW med ett varvtal på 36 varv/min. Sqeezermotor: 2,5 kW med variator för att ändra hastigheten mellan ± 30 och 96 rpm. Inklusive gräddmatningspump (Fristam, FP712/110, serienr 1218589), kärnmjölkspump och doseringspump (Bran & Lübbe, Normados, N-KA 31 spez., serienr 34874/69, 0,18 kW - 1.360/100 rpm). Originalreglage på maskinen med hastighetsmätare och amperemätare.
Typ av maskin: Kontinuerlig maskin för smörtillverkning (CBM)
Kapacitet: 750 kg smör per timme (utmatning)
Motor: Beater I: 11 kW, Beater II: 1,5 kW, Sqeezer: 2,5 kW
Mått: ± 385 x 90 x 210 cm
Observera att denna beskrivning kan ha översatts automatiskt. Kontakta oss för mer information. Informationen i denna klassificerade annons är endast vägledande. Exapro rekommenderar att kontrollera detaljerna med säljaren innan ett köp